Fuldmåneudvalget

Månevogter Bodil »Bølgebryder« Carstensen i et foto af ældre dato - hun er ekspert i fuldmåner.

Månevogter Bodil »Bølgebryder« Carstensen i et foto af ældre dato – hun er ekspert i fuldmåner.

Alle dage har Lauget haft tradition for at have væsentlige udvalg, der hele tiden er i tråd med medlemmernes ønsker. Bodil »Bølgebryder« Carstensen, som blev medlem i 1976, havde i en periode fornøjelsen af at være formand for Fuldmåneudvalget – men udvalget varede ikke så længe:

– Vi mødtes klokken 22 og badede hvergang, der var fuldmåne. Folk glemte, når det var fuldmåne – og til sidst var vi kun to tilbage, så udvalget blev nedlagt, griner hun.

I anledning af Laugets 40 års jubilæum fortalte hun i nyhedsbrevet om Fuldmåneudvalget, og flere medlemmer opfordrede hende til at genoptage ideen. Som et forsøg inviterede hun til Fuldmånebadning onsdag 8. oktober 2014, hvor 7 skjoldmøer og 2 vikinger deltog i eksperimentet med fuldmånebadning uden fuldmåne. Det gik nu alligevel glimrende – og vi supplerede badningen med at synge en sang med 7 vers, så vi trods alt fik noget tid til at gå, mens vi visionerede os til, hvordan en fuldmåne ser ud.

Bestyrelsen har derfor besluttet, at Fuldmåneudvalget genopstår i 2015 med Månevogter Bodil Carstensen som formand. Hun kan efter behov og studier af fuldmånetabellerne indkalde til Fuldmånebadning.

April 2015 – Erling Madsen

Print Friendly, PDF & Email