Generalforsamling 2016

DSC_0399 a

DSC_0457 a

Der truttes til samling    …    og ventes spændt på Høvdingens entré. Foto: Jesper Alstrøm.

DSC_0509 copy

Glade modtagere af 10 års klædet. Foto: Jesper Alstrøm.

DSC_0499 copy

Seje 40 års badere. Foto: Jesper Alstrøm.

DSC_0511 copy

Modtagere af det nye dåbsklæde. Foto: Jesper Alstrøm.

Onsdag 20. april 2016 aften var op mod 200 medlemmer – hvor mange foreninger kan mønstre dén fremmødeprocent! – samlet til Generalforsamling på Hotel Marina i Vedbæk.

Det blev en aften, som startede med hungers- nød, men hurtigt tog den muntre stemning over – og så kom det med spænding ventede oplæg fra Visionsudvalget, der lancerede en stribe ideer: Lige fra direkte indmelding uden venteliste over en forlængelse af den nuværende badebro til flytning og ændring af den eller en decideret badeanstalt eventuelt suppleret med en lagune og andre tiltag til at forskønne Sydstranden.

Meningerne var delte: Fra at vi skal være som i dag og hygge os, til vi skal have superfaciliteter og tiltrække flere tusinde medlemmer.

Det blev også en aften med nye medlem- mer på flere poster, og så blev der uddelt klæder til 31 medlemmer: 3 indgår nu i den eksklusive gruppe på 7, som har passeret de 40 år som muntre helårsvinterbadere – dét udløser det særlige 40 års klæde. 24 havde badet i 10 år, og så var der verdens- premiere på et helt nyt klæde: Dåbsklædet, som nu indføres som en særlig gave til de medlemmer, som bliver døbt i forbindelse med Standerhejsningen den første lørdag i oktober.

Erling Madsen, aut. høvding
25. april 2016

Se billedkavalkadeOg i det udvidede nyhedsbrev på 7 sider (nr. 30) kan du blive klogere på, hvad der skete hin onsdag i april.

Læs høvdingens beretning – genoplev høvdingens slides.

Se indkaldelse og dagsorden.

Print Friendly, PDF & Email